Verzenden & Retour


Verzending

Wij versturen standaard alle bestellingen voor 13.00 uur nog dezelfde dag. 

Bestelling retourneren

Tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren recht om je bestellingen te retourneren. Na de annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via service@fybb.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Voorwaarden retourneren

- Het product dient voorafgaand retour gemeld te worden (zie "Instructies retourneren"). Niet voorgemelde retouren kunnen wij helaas niet accepteren.
- De extra kosten van retourneren zijn voor eigen rekening. We raden aan om gebruik te maken van Track & Trace zodat het pakket traceerbaar is. Ongefrankeerde retouren of retouren onder rembours kunnen wij helaas niet accepteren.
- De factuur dient meegestuurd te worden met het pakket.
- Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het onbeschadigd in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om alle geleverde toebehoren zorgvuldig te bewaren. 

Gepersonaliseerde riemen zijn persoonlijk, hierdoor zijn wij beperkt in het opnieuw verkopen van de riem. Retourneer je een gepersonaliseerde riem dan wordt deze vergoed middels een deelvergoeding ter hoogte van 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag. 


Instructies retourneren

Stuur een e-mail naar service@fybb.nl met de volgende gegevens:
- Naw gegevens
- Reden van retour
- Gewenste retour afhandeling.
- Rekeningnummer
- T.a.v.