VERZENDEN & RETOUR


Verzending

Wij versturen standaard alle bestellingen voor 13.00 uur nog dezelfde dag. 
Bestelling retourneren

Jammer, maar wij doen niet moeilijk. Je kunt tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden je bestellingen retourneren, enkel de kosten van het retour zenden zijn voor eigen rekening. Om een retour aan te melden maak je gebruik van ons "Returns Center" welke je via onderstaande link kunt gebruiken.
Voorwaarden retourneren

  • Het product dient aangemeld te worden via bovenstaande link. Niet aangemelden retouren kunnen wij helaas niet accepteren.
  • De kosten van retourneren zijn voor eigen rekening. We raden aan om gebruik te maken van Track & Trace zodat het pakket traceerbaar is. Ongefrankeerde retouren of retouren onder rembours kunnen wij helaas niet accepteren.
  • De originele order dient meegestuurd te worden met het pakket.
  • Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het onbeschadigd in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om alle geleverde toebehoren zorgvuldig te bewaren.
  • Gepersonaliseerde producten zijn persoonlijk, hierdoor zijn wij beperkt in het opnieuw verkopen van deze producten. Retourneer je een gepersonaliseerd product dan wordt deze vergoed middels een deelvergoeding ter hoogte van 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag.